2016. március 25., péntek

Nemzetközi vállalkozás egy laptopról!

Az élet szép, élni jó és mindenkinek joga van a boldogsághoz! Mindenkinek joga van a sikeres, egészséges élethez, jóléthez! Mindenkinek van más választása, és senki sincs, akinek a sors csak rossz lapokat osztott! Van lehetőség, amivel minden ember a legjobbat hozhatja ki magából, amivel bárki meg tudja változtatni a jövőjét, és esélyt adhat egy egészségesebb, hosszabb és sikeresebb életnek! Legyél te a következő sikertörténet ebben a magyar valóságban! 

Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét, hogy egészsége legyen! A sok munka, a stressz, az állandó létbizonytalanság, kiszolgáltatottság, a bizonytalan jövő törvényszerűen a kapcsolatok és az egészség kárára megy! Neked van terved stratégiád, hogyan élj sokáig, és hogyan őrizd meg az egészséged az út végéig?! 

 A siker mindenkinek más! Van akinek a sok pénz, a tekintély, az elismerés, legjobbnak lenni a szakmában, kigondolni valamit és azt véghez vinni, a jó házasság, a boldog család, a sok jó barát, vagy egészségesnek maradni sokáig! De a világon a legnagyobb bolondság, ha valaki változást akar, de semmin se változtat, a régi módszerrel akar új, jobb eredményt! 

Neked van terved, hogyan legyél sikeres életed minél több területén? Vannak álmaid amiket meg akarsz valósítani? A terv: nem valami gyors, munka nélküli meggazdagodásról beszélünk, hanem egy programról, amivel segíthetünk magunkon, másokon, és ami hosszabb távon olyan passzív jövedelmet biztosíthat, ami anyagilag függetlenné tehet! Egészségesebb életet élhet, és ezzel még pénzt is kereshet! Megélhetés, jólét és egészség?! 


Van választásod! 


"Mi a különbség egy akadály és egy lehetőség között? Csupán a nézőpontunk. Minden lehetőség rejt magában akadályokat, és minden akadály rejt magában lehetőségeket." - J. Sidlow Baxter


Szeretnénk megmutatni neked egy lehetőséget, ami természetesen tartalmaz akadályokat, kell hitet és munkát fektetni bele! De ha megérted és alkalmazod, és hajlandó vagy változni és változtatni, saját kezedbe veheted életed irányítását, a magad főnöke lehetsz, úgy, hogy közben egyre többet teszel az egészségedért, és így nem csak pénzed lesz, hanem majd időd és szabadságod, életed, hogy azt el is költsd! Befektetés és kockázat nélkül segítünk elindítani egy nemzetközi vállalkozást neked, professzionális eszközökkel és oktatással! Ha ehhez, te is hozzáteszed a hitedet, munkádat és kitartásodat, pár év alatt anyagilag független és egyre egészségesebb lehetsz! SIKER EGÉSZSÉG JÓLÉT 


Az élet gondjai + hozzáállásod = Eredmény 
Ha nem tudsz változtatni a helyzeten, változtass hozzáállásodon!  


1. Az emberek többsége bizalmatlan, pesszimista, passzív, csupán a túlélésre játszik! Ők akik a kifogásokat, a hibásokat, a felelősöket keresik, és nem vállalják fel a felelősséget, hogy jelenlegi helyzetükért, vagy az eredményeikért elmaradásáért a rossz hozzáállásuk vezetett!

2. Az emberek egy része rácsodálkozik a lehetőségekre, elgondolkozik nem kellene, lehetne váltani, és kitörni a mókuskerékből! De ők akik mindig kivárnak;

 - majd meglátjuk, 

 - még gondolkozom, 

 - majd meglátjuk, neked sikerül-e.

Ezek az emberek általában lemaradnak, és akkor azt, mondják, könnyű neked, mert te az elején csatlakoztál! 

3. Az emberek boldogabb része, akik szeretnek élni, pozitívak, mernek kockáztatni ha kell, mernek döntéseket hozni, mernek kreatívak lenni, tele vannak hittel és bizalommal! A gondokat megoldandó problémáknak élik meg, és általában győztes a hozzáállásuk. Álmaik, céljaik, terveik vannak, amiket általában el is érnek!


Melyik kategóriába tartozol?


De jó lenne….! De… Nekem nincs pénzem! Nekem nincs időm! Nekem ez biztos nem menne! Nekem nincsenek ismerőseim! Én félek változtatni! Inkább a kis fizetés, ami fix, mint vállalkozásba kezdeni! De már biztos telített a piac, ez annak jó aki elsőnek csinálta…… Én nem vagyok ilyen! Nekem már csak ez a sors jutott, mit hadakozzak ellene! Én sose voltam szerencsés! Megcsinálom! Ezt nem hagyhatom ki! Akarom, hogy több pénzem legyen! Anyagi függetlenséget akarok! A magam főnöke akarok lenni! Mond mit kell tenni és megcsinálom! Előttem nincs akadály, csak megoldandó feladat! Képes vagyok rá, hiszek magamban! Ha nem változtatok, akkor minden marad a régi, vagy még rosszabb lesz! Ha kell fejlesztem magam, tanulok, képzem magam és belejövök majd! Szerencsés vagyok, mert rátaláltam erre a lehetőségre, és kezembe veszem a sorsom irányítását!

Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! Se az egészség, se a jólét nem jár alanyi jogon! Mindegyikért dolgozni kell, néha harcolni is! A nyugati orvoslás a tünetekkel foglalkozik, és azokat kezeli, az okok megszüntetése helyett! Minőségi éhezés. Hiánybetegségek! Élelmiszeripari termékek, színezékek, ízfokozók, szintetikus alkotórészek, tartósító szerek, rossz E – számok! Mozgáshiány, savas táplálkozás, gyors étkezés! Alváshiány, kimerültség, túlhajszolás! Stressz, szellemi, lelki eredetű betegségek! 


Következmények:aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget, minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem kerülheti el! De azt, hogy mire költi, azt megválaszthatja!  

A probléma megoldást kíván! A DXN megoldást kínál! Iratkozz fel videó hírlevelünkre és tájékozódj, hogyan és milyen módon tudunk neked segíteni, hogy megelőzd a betegségeket, vagy ha már baj van, hogyan erősítheted az immunrendszered és a tested öngyógyító képességét természetes módokon, hogy nagyobb esélyed legyen, a hosszú és egészséges, gyógyszermentes életre! Ismerd meg a leghatékonyabb gyógynövényeket és a gyógygombákat, amik már több millió ember életét tették jobbá! Ismerd meg a ganoderma, a spirulina és a többi gyógynövény orvosilag is elismert hatásait és az eredményeket!

Az anyagi biztonság is egyre nehezebb sokaknak! A biztos, stabil állás, munkahely ma már nem létezik! Az alkalmazottak, egyre jobban ki vannak szolgáltatva munkaadóiknak! Hiába dolgoznál többet, nem kapsz érte több pénzt! Az igazi nagy sikerekhez kivételes tehetség, valami nagyszerű üzleti ötlet, jó marketing, és sok pénz kell általában! Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne, és elegendő pénze sincs rá.

Alkalmazott:


Eladja az idejét pénzért! Más céljaiért, álmaiért dolgozik! Ha esetleg saját ötlete, szabadalma van nem ő részesedik belőle! Nincs motiváció, hogy a legtöbbet hozza ki magából! Nincs komoly jövedelem növelési lehetőség, ha kétszer annyit dolgozik, akkor sem kap kétszer annyi pénzt! Esetleg továbbképzéssel, nyelvvizsgával el tud érni kis fizetésemelést! Ki van szolgáltatva a főnöknek – szabadságra nem akkor megy amikor akar! Mellékes pénzkeresésre nem nagyon van lehetőség! Nincs biztos stabil állás, ma már a legfelső beosztásból is bármikor kirakhatnak, ha a multinak például adózás szempontjából ez jobb!

Ügynöki munka:



Átmenet az alkalmazott és a vállalkozó között! Biztosítás értékesítése, befektetések, bróker munka. Porszívó ügynök, házaló ügynök …. Teljesítmény alapú munka, ahol a rátermett és jó tárgyalókészségű értékesítők viszonylag nagy pénzeket tudnak keresni, ha ügyesen ki tudják „dumálni” az emberek zsebéből a pénzt. Az emberek többsége nem tud és nem is akar eladni, rábeszélni, rátukmálni, beszervezni, manipulálni! Az induláshoz sokszor komoly befektetés kell! Az emberek többsége utálja, ha valamit el akarnak nekik adni, bár szeretnek vásárolni! Az emberek többsége nem tud és nem is akar semmit eladni!

Vállalkozó:

 

Saját maga főnöke és alkalmazottja, nincs fix fizetés, a saját befektetéseit kockáztatja, a nyereség reményében! Vagy elad és a haszonból él, vagy szolgáltatást ad pénzért! Ma egy vállalkozást elindítani komoly anyagi befektetést igényel, és elég lassú a visszatérülés ideje! Kell telephely, berendezés, árukészlet, vagy felszerelés, reklám, alkalmazott, esetleg komoly befektetéssel webáruház! Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! Nagy a kockázat, sokat veszíthet! Korlátozott növekedési lehetőségek! Zömében aktív jelenlétet igényel, ha nincs jelen, nem működik, leáll a bevétel is!
Hogyan kerülhetsz át az alkalmazotti szektorból, a befektetetők közé! Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként?

Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! Spórol, illetve többet dolgozik, többet tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok… Bankban kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.

Akkor mit tehetsz, ha nincs se pénzed, végzettséged, egyedi ötleted tapasztalatod, eszközöd? Ezek szerint a te képességeiddel és adottságaiddal esélyed sincs 7-8 számjegyű havi jövedelemre?

A probléma megoldást kíván! Iratkozz fel 7 részes videó hírlevelünkre és tudd meg, milyen lehetőséget és ingyenes eszközöket, oktatást kínál fel a DXN cég neked, amivel: kockázatmentesen, a vesztesség félelme nélkül indíthatsz el, egy laptoppal akár az egész világra kiterjedő vállalkozást, ami passzív jövedelmet termel! A saját magad főnöke lehetsz, te választod meg, kikkel akarsz együtt dolgozni, te osztod be az idődet, és a saját tempódban fejlődhetsz, tanulhatsz és kereshetsz vele pénzt! Mik azok az egyszerű lépések, tennivalók amit bárki meg tud csinálni, és mi az, hogy hatástöbbszörözés, vagyis hogy érheted el, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt keressél, miközben az egészségedet is építed?!

Iratkozz fel és döntsd el magad, adhat-e megoldást a DXN neked valamelyik területen?!  Hisszük és tapasztaljuk, hogy ez egy  végtelenül egyszerű vállalkozás, lehetőség, amihez nem kell diploma, különleges tudás, képesség, nem számít a kor,  vagy az, hogy csak otthonról tudsz online dolgozni, vagy esetleg rengeteg ember között mozogsz! A DXN jelszava: EZT TE IS MEGTUDOD CSINÁLNI! Nézd végig a pár perces hírleveleket, és dönts szabadon, akarsz-e ennek a nagyszerű dolognak részese lenni?! Várjuk visszajelzésedet! Keresd meg a feliratkozó részt a honlapon és jelezd, hogy kéred a 7 levelet!


http://dxnkaveklub.ganodermakave.info/index.php/harom-lepesbol-nagy-uzlet/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése