2014. május 24., szombat

Stratégia mindenkinek!

"Akár a családi kasszádat szeretnéd jobb helyzetben tudni, akár a
vállalkozásod bevételeit szeretnéd biztonságban megőrizni, az első és
legfontosabb, hogy a bevételeidet több lábra helyezd, azaz több
forrásból érkezzen hozzád a pénz. Nincs kellemetlenebb annál, mint ha
mindent egy lapra teszel fel, például csak a fizetésedre támaszkodhatsz és
a munkahelyed egyszer csak megszűnik.
Ne hidd, hogy ez veled nem fordulhat elő! Sajnos az elmúlt 1 évben még a
korábban bebetonozott cégek közül is megingott néhány és köztisztviselői,
közalkalmazotti helyek egy része is bizonytalanná vált.
Mielőtt azonban aggódni kezdenél, azt javaslom, szerezz minél több
bevételi forrást.
Ha eddig csak a munkabéredből éltél, akkor most érdemes olyan
mellékállást keresned, ami kezdetben csak kevés energiát és munkát
igényel (lehet, hogy csak kis bevételt hoz majd), de amire vészhelyzet
esetén (több időráfordítással) számíthatsz. Erre alkalmas bármilyen
bedolgozás vagy egy jobb MLM rendszerbe való belépés, de kiváló
megoldás lehet egy (vagy több) szakértői oldal elindítása az interneten,
amely révén megtanulhatod, hogyan működik az internetes értékesítés és
egyre növekvő haszonra tehetsz szert"
(Részlet Vida Ági online vállalkozó, marketing tanácsadó írásából www.gazdagmami.hu)




Egy megbízható, világszerte ismert és sikeres cég ajánlópartnereiként dolgozunk munkatársaimmal együtt. Fogyasztói-értékesítői hálózatot építünk profi eszközökkel, amiket ingyen kapunk a cégtől.  
Mivel wellness termékeket és élvezeti cikket kínálunk, ezért az emberek másképp viszonyulnak hozzá, mint bármely más termékhez. Szeretik, naponta fogyasztják, hozzátartozik az életükhöz. Érzik a pozitív hatását, látják a minőségbeli különbséget a bolti és a nálunk kapható termékek közt. Ha elfogy, újra megveszik, s ez biztosítja számunkra a folyamatos és stabil bevételt. 
 

Egyszerű dolgokat teszünk, amiket bárki meg tud tanulni rövid idő alatt... Itt megkeresheted azt a módot, ahogy leginkább jól érzed magad ebben a munkában. Kreatív lehetsz, kitalálhatod a saját módszereidet, és mi segítünk megvalósítani. Rengeteg segédanyag, jól felszerelt virtuális iroda - hihetetlen arzenál, ami rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy jól haladjunk...
A cég mlm rendszerben értékesíti a termékeit.

Miért jó ez az üzleti modell? Mik az előnyei? 

Nyíri Zoltán tréner MLM az életem című sorozatának Kellett ez nekem? című könyvéből írok ide egy részletet:

"Korosztályonként mit adott az MLM eddigi működésének évtizedei alatt:
A huszonéveseknek gyorsított személyiségfejlődést, néhány tíz-százezer forinttal is elindítható, gyakorlatilag kockázatmentes, félállásban végezhető, egyszerűen átlátható saját vállalkozást, "bulis" közeget.
A harmincasoknak esélyt arra, hogy megtöbbszörözzék a fizetésüket, vagy épp a munkahelyet kiváltva eljussanak párjukkal a világ szép helyeire, legyen elég szabadidejük látni a gyereküket felnőni.
A negyveneseknek esélyt arra, hogy ne égjenek ki a mindennapi mókuskerékben, képesek legyenek végre megtakarítani, valamint példát mutatni a gyerekeknek kitartásból.
Az ötveneseknek kiváló lehetőséget arra, hogy ne kelljen rettegniük a munkahelyük elvesztésétől, vagy ha eddig még nem elégedettek az életükkel, akkor valami maradandót tehessenek az asztalra.
A hatvanas örökifjaknak sem kell még visszavonulni az aktív társadalmi élettől. Ha van kedvük, vidám MLM-es csapatba járhatnak, de ha pihenni akarnak, azt is megtehetik nyugati színvonalon.
És ami igazán szép, hetventől fölfele sincs kirekesztve az, aki itt tevékenykedik. Sőt! Indián törzsfőnöknek kijáró tisztelet övezi, amint elér egy magasabb vezetői posztot.


Persze, ha akarod, nézheted az ellenkezőjét is:
A húszévesek még nem akarnak itt dolgozni, hiszen inkább stabil munkahelyet keresnek.
A harmincasoknak semmire sincs idejük a nem rég született gyermekek mellett.
A negyvenesek...
Végig se írom! Ha nagyon akarsz, bármikor ki tudsz találni magadtól is mindenféle kifogást. A lényeg, hogy így is, úgy is igazad lesz - csak az eredmény nem lesz ugyanaz.

Anikó szó szerint így nyilatkozott nekem:
"Mi, a férjemmel soha nem tudtuk elképzelni, hogy valaha MLM-et építünk. Tipikus gürizős nagyvállalkozók voltunk, jó pénzzel, de kevés idővel. Az első néhány ügynökdumás próbálkozót úgy elzavartuk, mint a huzat. Aztán egyszer elhívtak egy rendezvényre, ahol képet kaptunk a jéghegy csúcsa alatti részről is. Megértettük, hogy Kelet-Európában egy birodalom épül, amiből nem maradhatunk ki. Ráadásul a régi vállalkozásunkat nem szívesen vitték volna tovább a gyerekeink, ebben viszont mindkettő lelkes partnerünk lett. Imádjuk, hogy együtt tudjuk csinálni! Azt, hogy a munka és a nevetés szó egy mondatban szerepelhet nálunk, csakis az MLM-nek köszönhetjük" 

Egyre többen választják a plusz bevétel megteremtésének ezt a módját, mivel kevés pénzből egyszerűen elkezdhető, és szabadon szervezheted az üzletedet. Senkinek nem tartozol elszámolással, rengeteg támogatást kapsz, és szorgalmas munkával szép bevételt érhetsz el.
 
Ismerd meg és döntsd el, szívesen kipróbálnád-e magad te is az üzleti életben! Olvasd el, mit mondanak azok, akik már évek óta itt dolgoznak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése