2015. január 24., szombat

Mi vagyunk többen!

Mármint azok, akik szeretik a kávét és reggelente szívesen kortyolgatják napindítóként főfogásnak, vagy desszertként, reggeli előtt, után vagy helyett. Statisztika igazolja;100 közül 82 ember kávézik.

Nem mindegy, milyen kávét iszunk. Ezen az oldalon, csak megbízható helyről származó, kiváló minőségű kávét találsz.  Olyan kávét, ami valami plusz is ad...

Mit is tud a DXN kávé, amit a többi nem? 

Ganoderma gyógygombát tartalmaz, ezért nincs káros mellékhatása, mint a többi kávénak. A ganoderma semlegesíti a koffein és a csersav káros hatásait, ezért ez a kávé igazi élvezet lesz! Savasodástól szenvedsz? Emésztési vagy vérnyomás problémáid vannak? Bátran próbáld ki a ganoderma gombával kevert kávét s többé nem akarsz lemondani róla! 
Bővebben erről itt olvashatsz>>>>>>>www.dxnkaveklub.hu/

Tehát;ha olyan kávét szeretnél, ami
  • kíméli a gyomrot és a szívet, 
  • megszünteti a savasodást,
  • szabályozza a vérnyomást, 
  • erősíti az immunrendszert és még 
  • karcsúsít is
a Te kávéd a lúgosító DXN kávé! 

A hét minden napján más íz az asztalodra a DXN-től!
 
Akár naponta más-más kávéval kényeztetheted magad! A DXN kínálatában többféle különleges kávé található, kóstold végig mindet és válaszd ki a hozzád illőt!

Hétfő: 
Lingzhi Black Coffee - csak arabica és ganoderma. Markáns, karakteres kávé, ha szereted az igazi FEKETÉT tetszeni fog.

 A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma-kivonatból készül. Ez a kávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. A paleolit táplálkozás hívei bátran fogyaszthatják, hivatalosan is "paleo" kávénak minősül.



Kedd:
Lingzhi Coffee 3 in 1 - akár "desszert-kávénak" is nevezhetném, igazi élvezet, ha finomat akarsz.


Finom aromájú, selymesen lágy kávé, amit a kókusztejszín tesz ilyen krémessé. Sokunk kedvence, tőlem ezt kérik a leggyakrabban. Ha a kávédat édesen szereted, ezt válaszd;barna nádcukrot tartalmaz!





A legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.








Szerda:
DXN Cream Coffee - ha figyelsz az egészségedre, és ínyenc vagy, igyál Cream kávét! 


Sokan keresik a cukormentes termékeket. A Cream Coffee jó választás, ha szívesen iszod tejszínnel a kávédat, de figyelsz a cukorbevitel korlátozására.




A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma kivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. 








Csütörtök: 
DXN Zhi Mocha - a kávé+csoki mosolyt csal az arcodra, garantáltan jó napod lesz tőle.
 

A Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik.


Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganoderma kivonat és kakaópor keveréke. Nagyon finom, kóstold  meg ezt is!







Péntek:
Maca Vita Café - energiabomba a javából, egyedi aromával, ha ezt választod, nem okoz csalódást! 

Az európai piac igényeinek megfelelően megkomponált kávékülönlegesség. Instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.
Tudtad? 
A ginseng Ázsia egyik legbecsesebb gyógynövénye, javítja a fizikai teljesítő képességet, és a szervezet ellenálló-képességét, jó hatással van a szexuális folyamatokra. A Maca gyökere ásványi anyagokban gazdag, ezért élelmiszerként 2000 éve fogyasztják. Afrodiziákumként is számontartják. 
Ősi hiedelmek szerint az inka harcosok mielőtt hadba indultak volna, mindig fogyasztottak belőle, hogy növeljék testi erejüket. 
Asszonyaik azért fogyasztották, hogy fenntartsák fogamzó képességüket.
Hogy ezt a kávét ki miért fogyasztja - nos, azt döntse el ki-ki maga!

Szombat: 
Zhi Cafe Classic - a frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fog bűvölni. 


Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. 







Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágysz.




Minden DXN kávé dobozonként 20 tasakot tartalmaz, tasakonként 2-3 adag is készíthető belőle. Ily módon 1 adag kávé ára kb. 70-90 Ft - a kedvezményes árból számítva.







Vasárnap:
DXN NutriZhi - egy újabb egészséges és tápláló ital, amivel kellemesen kezdődhet a napod!


DXN NutriZhi -  egy olyan szója- és malátakeverék, ami első osztályú szójababból és Ganoderma Mycelium kivonatból készült.


Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Meleg vízzel keverd ki és már ihatod  is! 



 
Cocozhi - a hét minden napjára!


Gyerekek kedvence. A forrócsoki néven ismertté vált DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganoderma kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel igazi meglepetés.
 
A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheted, ha ezt választod. Általános tapasztalat, hogy a Cocozhit fogyasztó gyerekek könnyebben vészelik át a szürke, téli, influenzás-megfázásos  időszakot, ritkábban betegszenek meg. Csak öntsd egy csésze forró vízbe, keverd meg, és máris élvezheted a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!





Olcsóbban szeretnél vásárolni?
Azt is lehet!
 Regisztrálj 
Törzsvásárlói rendszerünkbe és akár 25-30% kedvezménnyel 
juthatsz hozzá minden egészségvédő termékhez! 
Ha még ennél is alacsonyabb árat keresel, olvass tovább és ismerj meg egy nagyon kedvező 
és kivételes 
vásárlási lehetőséget, csak nálunk! 
Kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése