2014. július 6., vasárnap

Miért kisemberek nagy lehetősége?

Elsősorban azért, mert ennek az online vállalkozásnak az elindításához nem kellenek milliók, sem százezrek, csak néhány ezer Forint. Második pontban azt említeném meg, hogy már a 3-4. hónaptól ez a vállalkozás kitermeli a saját költségeit és onnantól kezdve valós, egyre növekedő passzív (havonta újra képződő) jövedelmet biztosít. Ezek tények. Ha csak ennyit írnék, ez is elegendő ok lenne arra, hogy miért neked szól ez a bejegyzés.  

Miről is van szó?  
Az internetes hálózati értékesítésről! Mi mindent lehet hallani erről?
- Van, akinek működik, van, akinek nem...
- Azt mondják, hatalmas pénzeket lehet vele keresni...
- Sok közöttük az átverés...
- Nem értek én az ilyesmihez...
- Automatizált jövedelemforrás, tehát akkor is jön a bevétel, ha alszol vagy nyaralsz...
- Akkora jövedelmeket ígérnek, hogy annak a töredékét sem hiszem el...
- Be kell szervezni a barátaimat...
- Majd hiszem, ha látom...

Nyilván nem kínálnánk fel emberek tömegeinek az internetes hálózatépítést, ha bármi rossz lenne benne. A nevünket meg végképp nem adnánk hozzá. Egyetlen titka van annak, hogy ez Neked is működhessen: meg kell tanulni. De nézzük, 
mi is a sikerünk garanciája?  


A  KÁVÉ !
A kávénál népszerűbb terméket aligha találnánk!

  • A világon a víz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital! 
  • Az olaj után a legnagyobb mennyiségben eladott termék! 
  • Az emberek 83%-a kávézik, sőt kávé függő! 
  • A többieknél is általában ott a kávé, a kakaó, a tea, mert a vendégségek, tárgyalások állandó része a kávé! 
  • Viszont egyre több ember számára fontos az egészség, és ezért sokaknak le kellene mondaniuk a kávéról a reflux, a magas vérnyomás miatt.
A kávé nagy üzlet!

A ganodermás kávé még annál is nagyobb! Statisztikák szerint 100-ből 83 ember kávézik. Nagyon sokan ezt függőként teszik, naponta több csészével is elfogyasztanak. A kávét senki nem felejti el meginni és nem mondanak le róla. Viszont sokan szenvednek a koffein és a csersav káros és kellemetlen hatásaitól, így a DXN ganodermás kávét örömmel fogadják, és szeretik.
A termékek jó áron vannak. Hazai fogyasztók visszajelzése alapján egy csésze kávé körülbelül 70-200Ft-ra jön ki. Sehol nem kapni ennyiért eredeti, 100% arabica kávébabból készült kávét, immunrendszer erősítő ganoderma gombával keverve meg pláne nem. 

Nincsenek százezres belépési díjak. Egyszeri 5000Ft befizetéssel törzsvásárlóvá lehet válni, jóval olcsóbban lehet a termékekhez hozzájutni, és aki szeretne, akkor ezzel már hozzá is kezdhet az üzlete szervezéséhez. Itt megnézheted, milyen webáruházat kaphatsz regisztrálás után: www.dxnkaveklub.hu



 Amikor nézelődtem és munkát kerestem az interneten, tudtam, hogy mit szeretnék. Először is megbízható háttérrel rendelkezzen az üzlet. Legyen otthonról, kényelmesen, saját időbeosztásban végezhető a munka. Ne kívánjon pénzbefektetést, és könnyen meg tudjam tanulni. Amit találtam, az messze megfelel az elvárásaimnak.
Az is nagyon jó, hogy nem kell  termékekkel, számlázással, postázással és garanciák vállalásával bajlódnom s a munka nagyobb részét automatizálni lehet. Még sorolhatnám az előnyeit, de legyen elég annyi, hogy már harmadik éve vagyok a  DXN-nél termékajánló-értékesítő, és nagyon jól érzem magam az üzletben. Rendszeres havi bevételem van belőle, és egyre több a fogyasztó...

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, olvasd el még ezt is:
www.penzaramlas.blogspot.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése