2014. július 9., szerda

Megfelelő-e számomra a DXN ganodermás kávé?

Igen, ha szereted egész nap energikusnak érezni magad, ha szeretsz éjszaka nyugodtan és jól aludni, ha szereted a kávé ízét és hangulatát, és ha olyan kávéra van szükséged, ami nem okoz gyomorégést, ami segíthet beállítani a helyes vérnyomást, és lúgosító hatása van.


Több, mint kávé!

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat, de kíváló minőségű, instant brazil arabica kávét és vele bio termesztésű ganodermát kapsz, ha ezt válaszod.
Minden tasak 1 kapszulányi ganoderma kivonatot tartalmaz, így egy olyan  kávét fogyaszthatsz nap mint nap, mely a ganoderma gyógygomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. 


Jó lenne saját magadon megtapasztalni a ganodermás kávé egész szervezetre gyakorolt hatását?
Próbáld ki és élvezd a különbséget!

Javasolt elkészítés: 
1 zacskó kávéhoz öntsünk 2 dl max. 80°C-os vizet. (Az adagok felezhetők, harmadolhatók).
Minden doboz 20 tasak kávét tartalmaz. Ízlés szerint egy dobozból, akár 20-40-60 adag kávé is készíthető, így kedvezően alakul az ára, hiszen egy csésze kávé akár 90Ft is lehet.
Meg kell jegyeznünk, nem "csupán " kávéról van szó, hanem kávé+gyógygomba kivonat együtt, tehát a vásárló a pénzéért két terméket kap.



Általános tapasztalat, hogy aki korábban több csésze hagyományos kávét fogyasztott nap, mint nap, az le tudja csökkenteni a kávé adagját napi 1-2 csésze ganodermás kávéra - hosszan tartó hatásának köszönhetően. 
Fogyasztóink már nem kávéfüggők, hanem ganodermás kávéfüggők - aki kipróbálta, már nem akar lemondani róla. Élvezik, hogy energikusak, jó a munkabírásuk, este nyugodtan alszanak. Sokan örömmel tapasztalták hosszútávú  fogyasztásnál, hogy karcsúsodnak... hiszen erősen lúgosít a gyógygomba, tehát zsírégető hatása is van.


A DXN által gyártott kávék közül jelenleg hatféle kerül forgalomba Magyarországon. 
Itt találod a webáruházat, nézz körül, és válassz! Ha segítség kell, bátran keress, szívesen segítek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése