2014. július 8., kedd

Te hogy döntesz?

Mindenkinek jól jön egy kis plusz pénz a fizetés mellé, hiszen nem könnyű beosztani a keveset. Az internet sok otthon végezhető munkát kínál, csak meg kell találni a megfelelőt.
Évek óta egyre többen vállalnak online munkát a malajziai DXN cég fogyasztó-forgalmazó  partnereként. A termékek nagyszerűek, hatásosak. A kávé mindig népszerű, keresett termék, nem nehéz eladni. A cégnél a háttér profi módon előkészített, jól működő. A marketing a többi üzlettől eltérően előnyös, könnyen teljesíthető.

Ha meglevő állásod mellett rászánsz napi 1,5-2 órát, bejöhet havonta egy szép összeg, amit félretehetsz nyaralásra, kifizetheted a számlákat, vagy épp a törlesztőrészleteket tudod rendezni belőle. Ha komolyan veszed a munkát, a havi fizetésed is megkeresheted, évek múlva akár a  többszörösét is. 

 
De nem könnyű feladni a kényelmünket, és belekezdeni a második vagy harmadik műszakba azért, hogy bejöjjön az a bizonyos kiegészítő jövedelem. Sokan nem teszik, kényelemből, félelemből, vagy mert lebeszélik róla. Ilyenkor jönnek a jól bejáratott kifogások:
  • Nincs rá pénzem
Bármilyen üzletbe, vállalkozásba kezdesz, komoly kezdőtőkére van szükség. Ha csupán közalkalmazottként naponta a munkahelyedre buszozol, havonta bérletet kell venned. Ezt az üzletet elkezdheted kb. egyhavi buszbérlet árából.
  • A környezetemben nincs rá fizetőképes kereslet 
Az egyik legsikeresebb gyémánt DXN üzletépítő egy kis faluban, Garaboncon él. Rendszeres összejöveteleket szervez a helyi lakosok részére, a ganodermás kávét szeretik, és egyre többen fogyasztják, annak ellenére, hogy nem a magas jövedelműek közé tartoznak. A kávéja árát már az első hónapban megkeresheti bárki, sőt, annál sokkal többet is.

  • Drága a termék…
Mivel egy tasakból akár 2-3 adag is készíthető, így az ára lehet kb.90Ft/csésze. 10-20Ft-tal többe kerül, mint amit eddig ittál? Nos, valójában ezért a pénzért ganoderma gyógygombát kapsz kiváló arabica kávéval. Ez két termék! A plusz pénzért, amennyivel többet fizetsz, plusz szolgáltatást is kapsz;lúgosító, vérnyomást szabályozó, szívkímélő, fogyást segítő, immunerősítő, savasodást megszüntető kávét! Megéri, vagy nem éri meg az egészségedért? 
  •  Kevés az időm 
Nagycsaládos anyukák mondják, gyakran csak éjjel jut idejük a munkára. Mégis, egyre többen építenek ki jól működő hálózatot és érnek el szép bevételt. Több is van köztük, akinek már nincs szüksége munkahelyre... A saját online vállalkozását szervezi napi pár órában otthonról. Aki igazán akarja, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. 
  • Szerencse kell hozzá 
Az általam ismert sikeres munkatársak egyike sem a szerencsének köszönhette azt, amit elért. Sokan még csak nem is az elsők közt voltak az üzlet indulásakor! Folyamatos, kitartó munkával, tanulással jutottak egyre magasabb szintre, egyre több jövedelemhez. Ez is azt bizonyítja, hogy csak a munka számít, a hozzáállás, az elszántság; így akár meg is előzheted a korábban csatlakozókat. 
  • Nem olyan típus vagyok…
Én sem „olyan” típus vagyok. Azok sem, akikkel együtt dolgozom. Ez nem „beszervezősdi”. És nem ügynökösködésről, nem is tukmálásról, rábeszélésről szól. De szívesen beszélgetek veled arról, nekem miért vált be a ganoderma termékcsalád és miért ragaszkodnak hozzá a fogyasztóim is. Egy kávé mellett elmondom, nekem mit adott még a DXN a bevételen kívül, és hogyan lehet jövedelmed neked is, ha szükséged van rá. Megmutatom a videókat, előadásokat, leírásokat, amikből információkat meríthetsz.
Mit kell itt tenni? Megtanulni az online eszközök használatát, megismerni a termékek hatásait, tulajdonságait, hogy az érdeklődőket tájékoztathasd. Ha valaki vásárolni, regisztrálni akar, segítünk neki, mert nem mindenkinek megy simán. 
  • Nekem való ez?
Igen, ha otthonról dolgoznál, család mellett, ha váltanál az állásodból, vállalkozásodból. Igen, ha többet szeretnél elérni, mert úgy gondolod, Neked is jár a jobb élet, a nyaralás, utazások..., ha nem közalkalmazotti fizetésből akarsz élni...
Sokféle ember van köztünk, buszvezető, ápolónő, gyógyszerész, közgazdász, pedagógus, grafikus, kamionsofőr, hivatásos katona, bolti eladó, vegyészmérnök, orvos, természetgyógyász, gyári munkás, építész, és még sorolhatnám.  Ők valamennyien úgy döntöttek, nem tesznek fel mindent egy lapra, nem támaszkodnak csupán csak a fizetésükre, hiszen az állását bárki elveszítheti. Anyagi biztonságot akarnak az életükbe, ami annyit jelent: több forrásból jövedelem. Sokan már azzal az elszánt elhatározással jöttek, hogy idővel szeretnék otthagyni az állásukat, vállalkozásukat. Kinek mi a terve, célja, olyan erőbedobással dolgozik.

Még ha nehéz is, hidd el, érdemes változtatni, új fejezetet nyitni az életedben. Sok élménnyel, ismerettel  gyarapodsz, új barátokat szerzel, és a plusz jövedelmeddel megkönnyítheted a családod életét! Van egy mondás:
"Ha azt csinálod, amit eddig és úgy, mint eddig, azt kapod, amit eddig" 
Ez nagy igazság! Tehát, 
változtass!

Olvasd el még ezt is:

Ha még mindig bizonytalan vagy,  három kérdést tisztázz magadban:
 


valóban akarsz-e dolgozni?
van-e vágyad, célod, amit szeretnél megvalósítani?
hajlandó vagy-e tenni érte; hosszú távon, rendszeresen és kitartóan?




Ha mindhárom kérdésre „igen” a válaszod, itt a helyed köztünk! Nem leszel egyedül, olyan emberek segítenek, akik már szép eredményeket értek el, és átadják tudásukat, tapasztalataikat.

Olvasd még el ezt is:

 

Extra kedvezmények:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése