2016. március 11., péntek

Passzív jövedelem - öt lépésben!

Gyakran kérdezik, mit is kell csinálni ahhoz, hogy nekik is működjön ez az online vállalkozás. Nézzük, mit kell tenned néhány valóban egyszerű lépéssel, hogy 3-4 év alatt passzív jövedelmet érj el a DXN ganoderma kávé üzletben.
 
Első lépés:

a saját motiváció megteremtése!
Mindenkinek van nyomógombja. Álma, célja, bakancslistája, amit szeretne elérni, megvalósítani élete során. Ez lehet az igazi motiváció, hajtóerő, ami miatt elindulsz, és végigmész az úton. Egy ideig be lehet valakit kényszeríteni bizonyos teljesítménybe, de hosszú távon csak a saját, belső motivációval rendelkezők maradnak fenn. A saját, belső motivációt pedig nagyon nehéz külső ráhatással tartósan megteremteni.
Az eredményhez a TE, őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem kötelezettségekkel, teljesítmény kényszerekkel teli akadálypálya.
Tehát először is gondold át! Vannak-e céljaid, mik azok és mire vagy hajlandó a céljaid elérése érdekében?

Egy nagy igazság: az üzleti életben két dolgot lehet keresni, pénzt vagy kifogást.

Ha megfogott valami a DXN ganoderma kávé üzletben, de még nem vagy felkészült a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod. Szedd össze a SAJÁT szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak. Ezt olvasd el:
http://www.dxnkaveklub.hu/uzleti_lehetoseg


Tudod, mi az első és legfőbb oka, hogy az emberek nem vágnak bele ehhez hasonló üzleti lehetőségekbe?
Az, hogy nem tudják megvédeni a döntésüket az üzlet mellett. Alulinformált családtagjaik, barátaik, közeli ismerőseik már a kezdetekkor lebeszélik róla, és ők képtelenek megvédeni a döntésüket, mert nem készültek fel rá.
Te ne kövesd el ezt a hibát! Ez legyen az első lépés: teremtsd meg saját, megingathatatlan belső motivációdat, észérvekkel, tényekkel, amit bármelyik kételkedő, lebeszélni akaró, pesszimista ismerősöd orra alá dörgölhetsz, amikor el akar tántorítani célodtól.

Ha ez megvan, jöhet a


második lépés:
csatlakozás az üzlethez.

Start csomag

Tudod, miért nem csatlakozik az emberek többsége network marketing üzletekhez? MERT FÉL AZ ELUTASÍTÁSTÓL!
Igen, fél attól, hogy akiket megkeres az üzleti lehetőséggel, elutasítják. És valljuk be, ez jogos félelem. Nem mindenki született üzletkötő, s még ha tudja is, hogy mindez megtanulható, a visszautasítástól való félelme nagyobb, mint hogy elinduljon ezen az úton.

Tudnod kell;az online hálózatépítésben nincs visszautasítás!!!

Az internetes marketing, a feladott ingyenes online apróhirdetések eredményeképpen, a weboldaladra érkező, oda irányított emberek nem fognak elutasítani téged. Ha nem érdekli őket a lehetőség, egyszerűen továbbállnak, és nem mondanak nemet. 


De vegyünk egy egyszerű példát az offline világból!

Találkozol valakivel. Nem tudsz és nem akarsz eladni. Nem tudsz és nem akarsz a ganoderma termékekről és a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről beszélni. Adsz neki egy adag kávét, hogy kóstolja meg, és ha ízlik neki, nézze meg a weboldalad. A weboldalad majd megteszi helyetted, amit te nem akarsz, eladja a terméket, eladja az üzleti lehetőséget. Szintén nincs visszautasítás, nincs NEM, és neked nem kell nyomulnod.
Szerinted működik? Tapasztalatból tudom, hogy igen! Biztos vagyok benne, hogy Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, ha eddig elutasító vagy szkeptikus voltál, most valami megmozdult benned és elgondolkodtál.


Töltsd ki a jelentkezési lap online változatát, és rendelj legalább egy terméket:
http://www.dxnkaveklub.hu/tagsagi_szerzodes
http://www.dxnkaveklub.hu/termekek
A tagregisztráció ára mindössze 5.000 Ft, ezért sok mindent kapsz: a fent látható összeállítást - cd, tájékoztató füzetek, katalógus amik segítik az offline munkádat, és saját webáruházat, teljes online háttérrel.


Harmadik lépés:

Tudnod kell:a hálózatodba elsősorban miattad fognak csatlakozni az emberek. Egy jó termékcsalád, egy jó javadalmazási rendszer sokat segíthet, de nem ez lesz a fő ok, hanem Te magad. Egy igényes weblap és a hozzá kapcsolódó online marketingeszközök végigvezetik az érdeklődőt a tájékoztatástól a regisztrálásig. Neked csak egy feladatod van:

Minél több embert irányíts a weboldaladra!

Az én történetem oldalon mutatkozz be!
http://www.dxnkaveklub.hu/az_en_tortenetem

Milyennek kell lenni a történetednek?
Őszintének. Az emberek azért fognak Hozzád csatlakozni, mert a Te történetedben megtalálják saját magukat. Magukra ismernek: én is ilyen vagyok, hasonlóan gondolkodom. A történetednek arról kell szólnia, hogy miért csatlakoztál. Mik voltak az érveid az üzlet mellett, őszinte hitvallás. Ha az olvasó hasonlóan érez, valószínű, hogy csatlakozik.


Lehet, hogy furcsa, de ilyen egyszerű. Ez az üzlet a másoláson alapszik. Az emberek akkor vágnak bele, ha úgy látják, hogy ők is meg tudják csinálni, ha azt  érzik, hogy nekik is menni fog.

Blog.
http://www.dxnkaveklub.hu/blog

Fontos, hogy látszódjon az oldaladon, hogy aktuális, frissítve van. Ezt blogírással tudod a legegyszerűbben elérni. Nem kell megijedni! Az oldalad látogatója nem az irodalmi vénádra kíváncsi, hanem a tapasztalataidra. A harcodra, amit nap mint nap megvívsz az üzletépítés során. Nem sikersztorikat vár el, hanem az őszinte gondolataidat, élményeidet, akkor is, ha azok néha nem épp pozitívak. A lényeg, hogy lássa: ez egy működő üzlet, még ha vannak is nehézségek, akadályok. Ez nem ingyenpénz, meg kell érte dolgozni, de a munkának eredménye is van.

Röviden:ha a látogató azt látja, hogy ő is meg tudja csinálni, akkor csatlakozni fog.

Ugye, Te is meg tudod csinálni? Ez számomra nem kérdés! 


Negyedik lépés 

Ahhoz, hogy valamit jól megtanulj és örömmel végezz, egyetlen dolog szükséges: az érdeklődés! Ha már töretlen az elhatározásod, megingathatatlan a saját, belső motivációd és van egy profi weboldalad, saját történettel, bloggal, automata hírlevélküldő rendszerrel, csak egyetlen dolog van hátra: hogy minél több embernek megmutasd a weboldalad!

Van egy nagyon fontos szabály, talán a legfontosabb:NE TE DÖNTSD EL MÁS HELYETT, HOGY ÉRDEKLI-E AZ ÜZLET! Tehát nem mérlegelünk, mindenkinek megmutatjuk a weboldalunkat, és ő majd eldönti, hogy csatlakozik-e.

Rendben, de hogyan juttatom el a webcímem ingyen, a lehető legtöbb helyre? Ezt megtanítjuk mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk. Hidd el, semmi olyat nem teszünk, amit ne tudnál Te is megtenni.

Légy kreatív! Gondolkozz és ötletelj!
Ha rászánsz heti néhány órát kényelmesen, otthon, a számítógéped előtt az oldalad népszerűsítésére, meglátod, meglesz az eredménye. A hírlevél-feliratkozóid gyarapodnak, és Te hátradőlhetsz, az automata hírlevél sorozat elvégzi helyetted a további értékesítési munkát. Nem is olyan bonyolult, ugye?

Ha csatlakozol az üzlethez, hozzáférést kapsz egy zárt intranethez, egy naprakész tudásbázishoz, ahol minden gyakorlati tanácsot megtalálsz a hatékony online hálózatépítéshez. 


Ötödik lépés:
Bizonyára felmerült benned néhány kétely...

"Sikeres tudok lenni ebben az üzletben?" "Mik a garanciák a sikerre?"

"Én nem vagyok üzletember, üzletkötő, soha nem csináltam ehhez hasonlót", vagy ami ennél is rosszabb: "már többször próbálkoztam sikertelenül" stb.

Ha vannak céljaid, megvan a megingathatatlan belső motivációd ezek eléréshez, és hajlandó vagy keményen dolgozni, akkor alkalmas vagy. Nincs más variáció, ilyen egyszerű. Ez az üzleti lehetőség egy eszköz, egy nagyon jól működő, professzionális eszköz a céljaid eléréséhez.

Mik a garanciák a sikerre?

1.
A befektetett munkád.


Lehet, hogy ez nem olyan jó hír, de ez az igazság. Találkoztál már olyan emberrel, aki sikertelen volt a hálózatépítésben? Valószínűleg. Emberek tízezrei dolgoznak főállásban napi nyolc órát, két óra utazással, havi 100-150 ezer forintért. Közülük jó néhányan belevágnak valamilyen üzletbe, az első hónapban belefektetnek 10-20 órát, aztán egyre kevesebbet, és sikertelennek érzik magukat, ha három hónap múlva még nem keresnek több százezer forintot. 
A network marketing nagyon igazságos üzlet a sikert illetően. Ha megnézed bármely hálózatban a sikeres munkatársakat, láthatod, hogy eredményeiket nem a képességeik, hanem a befektetett munkájuk mennyisége és minősége határozza meg.

Tehát a siker első és legfontosabb garanciája: a befektetett munkád mennyisége és minősége!

2.
A hálózatban forgalmazott termékek

Szerinted mekkora az esélye annak, hogy valaki elfelejti bevenni a valóban csúcsminőségű vitaminját egy sietős reggelen? És mekkora az esélye annak, hogy valaki elfelejti meginni a napi kávéját?



Érzed a különbséget?

Itt nem arról van szó, hogy melyik termék a jobb! A kávé élvezeti cikk, amire az emberek nagy többségének igénye van, sőt konkrétabban fogalmazva: kávéfüggő.

Hosszú távú, passzív jövedelmed nem az emberek "beszervezéséből" lesz, hanem a termékfogyasztásból. Egy olyan termék van a kezünkben, amire óriási igény van a fogyasztók részéről.
De mondok (marketingszempontból) egy még hatásosabbat:
Képzeld el, hogy valaki elkezdi fogyasztani a ganodermás kávét! Megtapasztalja jótékony hatását, és tudatában lesz annak, hogy amit iszik az egészségesebb, és valóban jobb a szervezetének. Szerinted ez a személy - néhány hét vagy hónap ganodermás kávé fogyasztása után - milyen érzéssel fog meginni egy hagyományos kávét?

Ő már nem egyszerű kávéfüggő, ő már ganodermás kávéfüggő! Érzed a különbséget?

3.
A piaci helyzet

Az elmúlt időszakban online pénzkereseti lehetőségek tucatjával találkozol az internetet böngészve. Adva van egy óriási várakozás az internetes pénzkereset, a meggazdagodás irányába... de hol a termék, amiből a pénz lesz?
És akkor megjelenik a piacon egy élvezeti cikk, ami valós igényt elégít ki, és - a tortán habként - online is kiválóan értékesíthető.

Mondd, hol lehetnél üzletileg ennél jobb időben, jobb helyen?! 

Az embereket két dolog készteti cselekvésre az üzleti életben.

1. A nyereség iránti vágy.

2. A veszteségtől való félelem.


Nézzük bővebben!

Ha vannak céljaid, többet szeretnél elérni, az első pont miatt fogsz csatlakozni.

Ha félsz, hogy kimaradsz egy nagyszerű lehetőségből - amiből a házmester hülye fia, aki még matekból is megbukott, milliomos lesz -, akkor a második pont miatt leszel itt, de ez nem szégyen. A lényeg, hogy nem a harmadik csoportba tartozol, aki nem cselekszik, hanem várja, hogy az a bizonyos ízletesen elkészített szárnyas a táplálékcsatornája felé vegye az irányt, önmagától. (Lehet, hogy a Te kezedben egy ennél sokkal nagyszerűbb lehetőség van, és azért nem csatlakozol? Ez esetben kérlek, engem is tájékoztass róla haladéktalanul!)

Nézzünk néhány általános előnyt, hogy meg tudd védeni a döntésedet, amikor családod elé állsz az online hálózatépítési ötleteddel:

- Konkurenciamentes termék

- Alacsony csatlakozási költség

- Kiváló jutalékrendszer és karrierépítési lehetőség (felhalmozódó pontrendszer, nincs megelőzés, leválás)

- Az induláshoz nem szükséges vállalkozói igazolvány

A fentiek eltörpülnek azon előnyök mellett, amit az online hálózatépítési csomag biztosít a számomra:

- Nincs elutasítás

- Nélkülem is automatikusan működik

- Lehet, hogy a weboldalam jobb értékesítő, mint én vagyok

- Professzionális képzés és támogató intranetrendszer áll a rendelkezésemre

- Értékesítési és orvosi témákban írott és audio anyagokhoz férek hozzá.

(Elárulom, hogy a hírleveleket sem én írtam, én csak az előnyeit élvezem, csatlakoztam, és a rendszer dolgozik helyettem éjjel-nappal.)

Gondold tehát végig nyugodtan, alaposan és ne külső rábeszélésre dönts!



Többen, akik feliratkoztak a hírlevelekre, nem tudják kivárni a sorozat végét, már közben csatlakoznak. Ráadásul az én sikeremhez nem több száz emberre van szükségem, csak néhányra, akik ugyanazt teszik, mint én: az internetet felhasználva építik ki hálózatukat otthonról, kényelmesen.

Még azt is megengedhetem magamnak, hogy lebeszéljelek erről az üzletről. Ha nem vagy elég elszánt, nem vagy hajlandó tenni a saját sikered érdekében, felesleges belekezdened.

Javaslom, döntésed előtt nézd át a weboldalam, és csak utána kattints a "Csatlakozz MOST" gombra! 



Tudom, hogy sokak számára még fura az online világ személytelensége, ezért ha szeretnél velem hangban is találkozni, választ kapni felmerült kérdéseidre a csatlakozásod előtt, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot:
http://www.dxnkaveklub.hu/kapcsolat
 

Elérhetsz a Facebook-on   
skypeon:dobra.agnes
vagy
Csatlakozz MOST! 

http://dxnkaveklub.hu/member_registration_private
 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése