2014. szeptember 25., csütörtök

Élhetőbb élet!

Ezen az oldalon megoldást találhatsz pénzügyi gondjaidra. Ami nekünk bevált, neked is működhet. De ahhoz el kell kezdened…


Mivel foglalkozom, és miben tudok neked segíteni?


Egy világméretű cég értékesítője vagyok. Wellness termékeket forgalmazok webáruházon keresztül, és segítek azoknak az embereknek, akik ugyanígy szeretnének pénzt keresni az interneten.
A cég komoly támogatást nyújt a munkámhoz. Ingyenes, online eszközöket:
    • webáruházzal, és termékekkel felszerelt, értékesítő weboldalakat, 20 nyelven
    • programozott, automata hírlevél küldő rendszert
    • promóciós videókat
    • videó e-mail küldő rendszert
    • automata ügyfélnyilvántartó rendszert
    • online irodát

Ezek ingyenesen a rendelkezésére állnak mindenkinek, aki csatlakozik csapatunkhoz.

Tehát rendelkezünk a 3 alapfeltétellel, ami elengedhetetlen az online vállalkozás sikeréhez:

  1. Piacképes termék, vagy szolgáltatás  
  2. Megfelelő online rendszer 
  3. Stabil vásárlói kör
Szeretnél otthon, munka után Te is plusz pénzt keresni? Megmutatjuk, hogyan lehet rendszeres jövedelmed, ha rászánsz napi 1-2 órát a szabadidődből arra, hogy dolgozz az interneten.

A DXN termékek komoly segítséget jelentenek sok ember problémáira. 100-ból 83 ember kávézik, miközben egyre többen szenvednek a már népbetegségnek számító  magas vérnyomástól,  cukorbetegségtől, túlsúlytól, savasodástól. Sokuknak komoly gondot okoznak az ezekre szedett gyógyszerek mellékhatásai. Nekünk van erre egy nagyszerű megoldásunk!

Mi a titok nyitja?
Egy olyan termék, amit az emberek többsége szeret, valós igényeket elégít ki, amit újra és újra megvásárolnak, ha elfogy, és nem mondanak le róla, még nehezebb időkben sem.  
Ez a termék a kávé! 
A megoldást pedig a DXN ganodermás kávé jelentheti azoknak, szeretik a kávét, de nem ihatják meg. Mivel a kávéba kevert gyógygomba semlegesíti a csersav és a koffein káros hatásait, azok is fogyaszthatják, akiknek a hagyományos kávé rendszeresen panaszokat okozott. A rendszeres, visszatérő vásárlók, a folyamatos forgalom adja az üzlet stabilitását, a biztos   jövedelmet. 

Rendkívül széles rétegről van szó! 

A DXN cég különleges kávéját és egészséges élelmiszereit  egyre többen keresik, igény van rá. Épp ezért szükség van a termékek  megismertetésére, reklámozására, az érdeklődők e-mailben történő informálására, illetve a csatlakozók segítésére a regisztrálás során. 

Célunk bővíteni a piacot, megismertetni az emberekkel a lehetőséget, amit nyújtani tudunk, amit mi képviselünk, vagyis egészségmegőrzés és pénzkereset együtt. Az interneten nincsenek határok, bárhonnan csatlakozhatsz és dolgozhatsz! Ha nyelveket beszélsz, óriási üzletet építhetsz!

Amit teszünk, cseppet sem bonyolult, bárki gyorsan és könnyedén meg tudja tanulni: megfelelő módszerekkel láthatóvá tenni a weboldalunkat, hogy minél többen megismerhessék és vásárolhassák a termékeinket. (A csomagküldést NEM nekünk kell megoldani, azt a Központi Iroda végzi!).
Megmutatjuk, hogyan kell használni az online eszközöket ahhoz, hogy jól haladj! Munkatársaimmal érdekeltek vagyunk a Te sikeredben is, ezért mindenben számíthatsz ránk. Itt egy igazán nagyszerű, lelkes csapat tagja lehetsz!

Tehát egyszerű, de rendszeres munkához keresek komoly üzleti partnereket!

A fentiek alapján eldöntheted, hogy Te vagy-e, akit keresek. 
Munkatársaimmal évek óta dolgozunk otthonról ennél a cégnél. Tapasztalatunk, hogy aki végigjárja azt az utat, amit mutatunk, és  jól használja az online eszközöket, egy jól jövedelmező lehetőséget tart a kezében.Te tudod, hogy mi az, amit el akarsz érni az életben,  segítünk neked abban, hogy elérd, amit szeretnél. 

A TEAM
 akitől segítséget várhatsz - és kapsz is, ha csatlakozol! 

„Ez 2009 decemberének legvégén történt és azóta már sokszor bebizonyosodott, hogy ez mennyire jó döntés volt: egyenesbe kerültem anyagilag, de a legfontosabb az, hogy sokkal jobban alszom mint korábban, napközben energikusabb vagyok, a vérnyomásom pedig az eddig 140/80-ról 105/70-re csökkent decemberre!"
"...az a tapasztalatom, hogy ez az üzlet egyszerűen és vidáman építhető. Ez köszönhető annak, hogy egyszerű dolgokat teszünk és ezeket a teendőket bárki könnyedén el tudja sajátítani, ráadásul nem is igényel túl sok időt ennek megtanulása és szerintem ez a MÁSOLÓDÁS sikerének igazi titka!” 
Orsy László


„Ahogy az évek teltek, úgy éreztem, hogy soha nem találom meg azt a tökéletes üzletet, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. Mindaddig, amíg rá nem találtam a DXN cégre és termékcsaládra amit nem lehetett nem megszeretni! Egy olyan otthonról is végezhető, internetes munkát ismerhettem meg, ami minden várakozásomat felülmúlta! Az MLM-ben kereshető passzív jövedelem mindig szimpatikus volt, számomra, de a módszer azonban nem! Nem akartam nyomulós MLM-es lenni, aki feláldozza rokonait, barátságait a NAGY ÜZLET oltárán! Nem tudok és nem akartam semmit eladni, nem akartam tapsikolós rendezvényekre járni...soroljam még! :) Aztán jött a DXN és rájöttem, hogy igen ez az, így én is szívesen csinálnám! Ma ez már történelem! 1600 fős nemzetközi hálózatom van és fő időben azzal, foglalkozom, hogy másoknak is segítsek elérni azt a sikert amit ez a munka hozott nekem! Nem ismerek ma jobb lehetőséget!"
Nagy Gábor


Két gyermekes édesanya vagyok. Pár éve eldöntöttem, hogy otthonról szeretnék dolgozni az internet segítéségével, mert fontos volt számomra, hogy a karrier mellett a családomra és egyéb női feladataimra is jusson idő. Így találtam rá a DXN üzletre, és építettem fel teljesen online eszközökkel a gyémánt üzletemet. Sokkal többet értünk el, mint amiről valaha is álmodtunk. Kibontakozott előttünk egy valódi értékekkel teli élet. Nagyon sok segítséget kaptunk a vezetőinktől, akik a jó példa mellett nagyon sok hasznos és gyakorlati módszerrel és képzéssel segítik a mi és csapattársaink munkáját is. Jó ide tartozni és együtt örülni a közös sikereknek.
Faragóné Keserű Judit


„…egy átlagos munkahelyen hiába dolgozom rengeteget, adom bele a teljes személyiségemet, minden energiámat, nincs lehetőség arra, hogy sokkal előrébb kerüljek. Kerülhetek feljebb, ha nagyon jól teljesítek, de 10-20-30 de még 100 ezer forintos fizetés emelés sem oldja meg a problémát. A DXN MLM ezzel szemben megadja a lehetőséget a növekedésre. A DXN-ben a sok munkával arányosan növekedik a bevétel is” …Ez a cég biztosította számunkra azt, hogy 8 személyes családunkat nem lakoltatták ki a házból"
Nagy Gergely 


 "A DXN üzletet egy olyan lehetőségnek tartom amellyel bárki egy boldogabb életet élhet, ha hisz benne, kitartó és nem sajnálja a belefektetett munkát és tanulást. Nem sok olyan lehetőséggel találkozhatunk ahol azért fizetnek mert az egészségünkre jótékony hatást kifejtő kávét és termékeket fogyasztunk és használunk.
A DXN név tulajdonképpen egy rövidítés amely a kínai DEXIN kifejezésből ered, jelentései a következők: megbízhatóság, becsületesség és erény. Ezekhez tartom én is magamat az üzletemben"
Dézsi Gyula


Az én történetemet itt olvashatod:
 
Ha Te is szeretnél jobb életet kialakítani magadnak és családodnak, szívesen segítek! Csatlakozz hozzám! Neked is lehet rendszeres jövedelmed online munkával, ha a szabad időd egy részét erre fordítod. Először kiegészítő, majd fő bevételi forrást is jelenthet - rajtad múlik...

Ezen a videón a DXN cég európai vezetőjétől hallhatsz egy korrekt ismertetőt, csak a lényeget, mellébeszélés nélkül. Elmondja, miben különbözik ez a hálózat a többitől, miért tudnak itt sikeresek lenni azok is, akik eddig máshol nem boldogultak: 

Kattints a linkre!
http://www.dxnkaveklub.hu/blog-2013-12-02-Uzleti_bemutato_helyett

Gondold meg:
A kávé nagy üzlet!

A ganodermás kávé még nagyobb!

A kávéfogyasztók nem felejtik el meginni a kávéjukat.

A kávéfogyasztók nem akarnak a kávéjukról lemondani. 

Csak egy dologban kell döntened:

hajlandó vagy-e kipróbálni egy másfajta kávét,

szeretnél-e kényelmesen, otthon napi 1-2 órát számítógépen dolgozni? 

Percenként 250ezer csésze kávét isznak meg Európában! 

Akarsz részesedni ebből a forgalomból? 
 

Ha eddig sem okozott gondot a számítógép használata, ne hagyd ki! Ha úgy gondolod, nem vagy számítógép guru, akkor is bátran elkezdheted, hiszen egyszerű dolgokat teszünk, mindent gyorsan meg tudsz tanulni! Te is látod, milyen óriási lehetőség áll előtted? 
Szeretnél még információkat? Olvass tovább >>>>>>ITT!

De ha már döntöttél, vágjunk bele együtt most!

1 megjegyzés: