2015. február 20., péntek

Mit lehet tenni természetesen?

Az európai emberek a nyugati orvoslás alapján gyógyszerekben gondolkodnak és minden betegségre egyedi megoldásokat keresnek. Erre mit kell szedni, arra mi lenne jó...? 
A keleti orvoslás nem betegségspecifikus, hanem az egész embert közelíti meg, a megelőzést hangsúlyozza. A természet által biztosított vitális anyagokra támaszkodik.
Mindkét nézetre szükség van, ezért a legjobb az lenne, ha az orvostudomány együtt tudna működni az alternatív gyógymódokkal! 

Vannak gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmazó termékek, amik NEM GYÓGYSZEREK, NEM GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYEK, HANEM ÉLELMISZEREK! Nem a betegségre hatnak, nem a tüneteket szüntetik meg, hanem a szervezet öngyógyító képességeit erősítik, a betegség gyökerét, okát kezelik! Ahogy Pasteur is beismerte: „A táptalaj minden, a kórokozó semmi!” Selye János: Stressz az okozója mindennek! - valamiből túl sok van vagy kevés...Kell valami, ami a stressz ellen hat, de nem gyógyszer! 

ADAPTOGÉN! Ha sok a cukor lebontatja, ha kevés felszabadít a májból! Ha sűrű a vér hígít, ha híg, sűrít, ha magas a vérnyomás csökkenti, ha alacsony emeli -- EZ A GANODERMA!

A gyógygombák és növények

www.pubmed.org :

www.pubmed.org oldal több, mint 900 orvosi tanulmány, kutatás eredményét olvashatod.

Ganoderma lucidum

253244_256939391113689_1025435374_n
Ganoderma lucidum A kínai gyógynövénytárban az elsők között az első helyen van! 
Adaptogén, intelligens gyógynövény, akkor hat, amikor szükség van rá.

Alkotórészek - hatóanyagok

Szerves germánium: segíti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. szabályozza a szívmüködést – mint elektromos vezető erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensulyozó - menstruácios problémák csökkentése - segiti a jó minőségű alvást - strukturális azonosság miatt az adenozin a koffein mellékhatásait semlegesiti. Triterpének: a triterpének dolgoznak a masztocitán és lecsökkentik a hisztamin kibocsátását így az allergiás reakciókat csökkentik. Csökkenti a stresszt, az érzelmeket kiegyensúlyozza! Ganoderic sav: apoptozist segiti – a sejtek természetes elhalását és az új sejtek képzését segíti.

A gomba spóra hatóanyagai

Méregtelenít – kivezeti a toxinokat. Vízoldható toxinok távoznak vizelettel, izzadsággal - zsíroldható toxinok a széklettel távoznak. 
Tisztítja vérereket: feloldja a zsírt, és a vízben oldódó méreganyagokat. 
Eltávolítja a blokkokat az erekből. Gátolja a vérsejtek összetapadását, vérhígító hatású. 
Szkenneli a szervezetet, előhozza a rejtett, betegség előtti fázisban levő dolgokat. 
Megjelöli a rákos sejteket és segíti a makrofágokat, hogy felismerjék azokat. Gátolja a daganat vérellátását!

Gomba micélium / 14 napos /

Tartalmazza az előbb felsoroltakat de: 4x-er annyi poliszacharidot tartalmaz mint az érett gomba spóra. Gyors immunrendszer erősítés! Fő funkciója a csontvelőt ösztönzi. A gomba spóra eltávolítja a toxinokat a sejtből, a micelium pedig a membránt erősíti, hogy ne kerülhessenek vissza. Oxigén forrás, agyserkentő agytonik – jó alvás Regenerálja a sejtfunkciókat. Csökkentheti a cukor szintet!

Az előzményekhez kattints >>>>ide!
A folytatáshoz kattints>>>>>>ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése