2014. július 14., hétfő

Gondolj a jövődre!


Ez az írás nem arról szól, hogyan élhetjük túl a nyugdíjkorhatárt öt évvel, hanem arról, hogyan érheti el bárki, hogy maximum öt-nyolc év alatt visszavonulhasson
Sokan úgy gondolják, majd ha nyugdíjasok lesznek, mindenre lesz idejük. Akkor már lesz minden...

Nyugdíj

Hazánkban az aktív korosztály görcsösen kapaszkodik valamihez, amit úgy hívnak, nyugdíj. Pedig száz évvel ezelőtt még nem ismerték ezt a fogalmat, és pár évtized múlva szintén nem fogják ismerni. Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek. Vajon miért? Az emberek úgy vélik, ez jár nekik. A legrosszabb, hogy várják a nyugdíjba vonulást. Várni azt, hogy napról napra fogyjon az egyetlen véges erőforrás: az IDŐ. És amikor mindez lement, akkor döbbennek rá, hogy ez nem főpróba volt, hanem életük színes-szagos filmje, a főelőadás.
Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek.


És nyugdíjasként kezdődik az igazi küzdelem. A mai nyugdíjasok napi problémája egy végletekig lebutított élet, a dilemma, hogy csirke far-hát legyen a hónap végén vagy a villany. Aztán jönnek a felélt vízparti nyaralók és eladott házak, amiben egy élet munkája van. És a sűrűje még most jön. 

Ma már a teljes unióban kommunikálják, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer nem tartható fent. A társadalom Európában öregszik. Az emberek egyre tovább élnek. Jobb az orvosi ellátás és javultak az életkörülmények. Ezzel szemben, egyre kevesebb ember születik, és egyre később kezdenek el dolgozni, jutalékot fizetni. Tehát egyre kevesebb befolyó pénzből kellene, egyre több nyugdíjat fizetni. Ez viszont épeszű emberek számára könnyen belátható; nem működik.

Tehát nem számíthatunk a nyugdíjra! Csak akkor ha megteremtjük magunknak!

Nézzük, mi az, ami biztosan kell ehhez. Anyagi biztonság, hogy magad és családod átlag feletti életszínvonalon eltarthasd életed végéig. Akkor is, ha már nem tudsz dolgozni. 

Passzív jövedelem
Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan bevételed legyen, ami munka nélkül befolyik a kasszába minden hónapban. Ezt nevezzük passzív jövedelemnek. Ez lehet jogdíj, lakás után bérleti díj, osztalék, életjáradék arra alkalmas befektetésekből, vagy bármi egyéb, ami bevételt teremthet oly módon, hogy aktívan nem dolgoztál érte.

Az egyik legjobb és biztosan a leggyorsabb passzív jövedelmet teremtő eszköz egy jól felépített hálózat.
 

Egy egészséges hálózat folyamatosan képes növekedni, és bizonyos időszakonként duplázódni. Ezzel szemben a bevételarányos kiadásod egy idő után megáll, és nem tud tovább növekedni. Így a hálózat egyre több elkülöníthető pénzt termel.


A XXI. század legnagyobb robbanását a hálózatok hozzák és hozták, hiszen a céltudatos emberek számára megnyitja a világot. A hálózatok pedig tökéletes alternatívát adnak arra, hogy ne 40 év munka után jöjjön 5 év „nyugdíj”, hanem 5 év munka után 40 év „nyugdíj”!

  
Az elmúlt években egyre több fiatallal találkoztam a network marketingben. Az mlm online változata sokukat vonzza, hiszen ez már régen nem a meghívásos, rábeszélős módszerről szól, hanem ismeretterjesztésről, tájékoztatásról, az online marketing eszközeiről, tanácsadásról. Ehhez felkészült munkatársak, és megfelelő online háttér (automatizált weboldal, videók, stb.) kell. 

Az egyetemi évek alatt nyelveket tanultak, a számítógép használatának minden csínját-bínját elsajátították. Sokan ismerik fel a ganodermás kávéban rejlő nagy üzletet, és élnek az európai piacnyitás nyújtotta nagy lehetőségekkel. 
Nem mindenki szeretne kezdő fizetésből vegetálni, és hitelekből előbbre jutni. A napi 8 óra munka 40 évig ma már nem mindenki számára vonzó életstílus. Inkább választják az 4-6-8 év kemény munkát, azután az ezzel járó passzív jövedelmet, amivel már fiatalon nyugdíjba mehetnek. 

A DXN a nemzetközi karrier lehetőségét adja meg azoknak, akik nyelveket beszélnek, szívesen utaznak, tanulnak.
Azok a fiatalok, akik a DXN-ben saját vállalkozást indítottak, és kialakították a fogyasztói hálózatukat, ma már ebből élnek, és két-háromszor többet keresnek, amint mások egy hagyományos munkahelyen. Ezután már sosem kell aggódniuk amiatt, hogy ha elveszítik az állásukat találnak-e másikat. Nem kell a napi rohanásban részt venniük. Láthatják, ahogy felnőnek a gyerekek. Hódolhatnak a kedvenc időtöltésüknek. Napi 8 óra helyett napi 3-4 órát dolgoznak, a bevételük így is jól emelkedik. 

MLM-ben dolgozni érdemes! Gondolkodj el rajta és kezdd el bátran, megéri!


 
Csak töltsd ki az űrlapot és máris kezdheted!


Név:
E-mail:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése