2015. december 29., kedd

Pénzkereset kávézással? Igen!

Egyre több fiatal szeretne  pénzt keresni network marketinggel. Az mlm sokat változott az elmúlt években, az online változat sokukat vonzza. Az üzletépítésnek ez a módja már mentes a régen használt meghívásos, rábeszélős módszerektől, sokkal inkább szól ismeretterjesztésről, tájékoztatásról, tanácsadásról. Ehhez felkészült munkatársak, és megfelelő online háttér (automatizált weboldal, videók, képzés stb.) szükséges.
A fiatalok az egyetemi évek alatt nyelveket tanultak, a számítógép használatának minden csínját-bínját elsajátították. Látják, tudják, hogy ajánlatos több lábon állni a mai világban. De egy-egy mlm-céghez való csatlakozáskor közrejátszik az is, hogy nem mindenki szeretne kezdő fizetésből vegetálni, és hitelekből előbbre jutni. "Napi 8 óra munka 40 évig" - ehelyett inkább választják az 4-6-8 év kemény munkát, amit üzletükre szánnak, azután az ezzel járó magas, passzív jövedelmet. A jól működő fogyasztói hálózat termeli a bevételt.

 

Egyre többen ismerik fel a ganodermás kávéban rejlő nagy üzletet, és élnek az európai piacnyitás nyújtotta lehetőségekkel. A DXN nemzetközi karriert kínál fel azoknak, akik nyelveket beszélnek, szívesen utaznak, tanulnak, magabiztosan dolgoznak számítógépen. Ha szeretnéd megtanulni ezt a szakmát, ingyenes online képzések állnak rendelkezésre, amivel saját tempódban haladhatsz. Az évek folyamán akár tanulás, akár munka mellett otthonról irányíthatod, szervezheted az üzletedet.
Akik a DXN-ben saját vállalkozást indítottak, és kialakították a fogyasztói hálózatukat, sokan ma már ebből élnek, és két-háromszor többet keresnek, mint amennyit egy hagyományos munkahelyen kapnának. Ezután már sosem kell aggódniuk amiatt, ha elveszítik az állásukat találnak-e másikat. Nem kell a napi rohanásban részt venniük. Láthatják, ahogy felnőnek a gyerekek. Hódolhatnak a kedvenc időtöltésüknek. Napi 8 óra helyett napi 2-4 órát dolgoznak, a bevételük így is jól emelkedik. 

Sok fiatal anyuka gondolkodik úgy, hogy nyugodtabb életet nyújthat gyermekeinek, ha otthon dolgozik. Nincs reggeli rohanás, ha beteg a gyerek, mellette lehet, bármikor foglalkozhat vele, közös programokat tervezhetnek…


A network marketing népszerű szakmai! Ismerd meg az előnyeit, vagy ha már találkoztál ezzel az üzleti modellel, ismerd meg a DXN előnyeit, mert itt az mlm-nek egy emberbarát változatát találod! Látni fogod a különbséget! 

Olvasd el a részleteket:
http://dxnkaveklub.hu/meghivlak 

Az én történetemet itt olvashatod:
http://dxnkaveklub.hu/az_en_tortenetem

Gondolkodj el rajta és kezdd el bátran, megéri! Itt csatlakozhatsz hozzánk:


http://dxnkaveklub.hu/member_registration_private

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése